French Deutsch

Le Mandement


Français
price category:: 30.- to 60.-
022 753 12 .. <-Afficher No complet
33 route de la gare Satigny Genève 1242 46.2143 6.03732
1242 Satigny



27
Reviews


+ my restos Vote

grade (41 votes)5.62 /
10
cuisine 5.65
atmosphere: 5.55
Visites ce mois: 244

Tags Add Tag



Opening hours

Lu Ma Me Je Ve Sa Di
Midi
Soir
27 comments | add a comment
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004
1-10

Bonvivant1
Bonvivant1
medal
3 medals
( 2 comments )
30-Sep-07  Give a medal to this user! Bookmark and Share
Home cold, bordering on rude service, long waits to receive it would do as bread or any order (the restaurant was far from packed), kitchen and affordable decent but nothing that really justifies the move. There's really nothing to make a big deal with this restaurant is Symple poor.





MysterJ
MysterJ
medal
3 medals
( 2 comments )
18-Aug-07  Give a medal to this user! Bookmark and Share
As promised, we went back but with new people ... The surprise of a small country restaurant was full. Texto: Incredible as the flavors are sweet in the mouth (for nets poles Mandement). But me personally it's my favorite smaller still the beef tartare, until now, and having tested several other restaurants, this is the best tartare I had on my palate. If you go and you let yourself be tempted by a Tartar, think of me eating the first bite o) yum.




gbd
gbd
medal
2 medals
( 1 comments )
15-Aug-07  Give a medal to this user! Bookmark and Share
Tres bon rapport qualite prix, cadre simple mais efficace. La viande est d'une très bonne qualité et la cuisson parfaite. Les pommes frites maisons sont super. Ne pas hésiter à s'y rendre!!




dodo1
dodo1
medal
2 medals
( 1 comments )
25-Jul-07  Give a medal to this user! Bookmark and Share
Nous avons été un peu déçu par rapport aux commentaires déjà écrits. Cuisine un peu trop grasse. Autant les patrons sont super sympas, que la serveuse n'en vaut vraiment pas la peine.




dzudzu1
dzudzu1
medalmedalmedal
490 medals
( 404 comments )
18-Jul-07  Give a medal to this user! Bookmark and Share
La terrasse est toujours aussi sympa. La réception est correcte, même si on est en avance. Les frites en allumettes sont croustillantes, l'entrecôte garnie à souhait et cuite comme demandé. Et la salade servie avant était excellente avec une sauce maison. Le dessert au chocolat était correct aussi. Un bon restaurant de campagne qui vaut le détour.




balta
balta
medal
3 medals
( 2 comments )
03-Jul-07  Give a medal to this user! Bookmark and Share
Cute little restaurant. The food is delicious and super affordable prices! The accueuil is very warm and Mr Souchon kitchen with love and passion. Everything is homemade, which is very rare today (french fries ..... not to be missed and the rest of course) even the salad dressing is a festival. In addition it is a lot of fun either face to face to talk or group because there is a small dining room is very "cozy" and the great hall ...... Recommend no regrets! On the terrace is very spacious and shaded a dream lunch or dinner! For those interested, the cellar is a delight!




balta
balta
medal
3 medals
( 2 comments )
26-Jun-07  Give a medal to this user! Bookmark and Share
Super restaurant pour un tête à tête ou pour discuter avec des copines. Accueil chaleureux, cuisine délicieuse confectionnée avec amour. Cave à vins bien remplie et à prix super abordable, comme les repas d'ailleurs. A recommander sans faute. L'été super terrasse ombragée et très joli décor !!!!!




MysterJ
MysterJ
medal
3 medals
( 2 comments )
19-May-07  Give a medal to this user! Bookmark and Share
Nous sommes arrivés curieux, et l'accueil était vraiment chouette meme pour 5 personnes. Un petit coin ombragé sur la terrasse. La cuisine est très fine, on se demanderait si notre palais n'est pas à affiner avec tout ca. Sinon vraiment bien servi. Finalement en 3 mots :On y reviendra




burger
burger
medal
2 medals
( 1 comments )
02-Apr-07  Give a medal to this user! Bookmark and Share
J'ai voulu manger dans ce resto au mois de mars mais l'accueil a été tellement désagréable que je suis partie après 5 minutes! No comment!




bamarco
bamarco
medal
6 medals
( 5 comments )
22-Mar-07  Give a medal to this user! Bookmark and Share
Pour nous, dont un cuisinier professionnel italien haut de gamme, ce restaurant est le meilleur de Genève niveau cuisine, qualité prix et carte des vins. Toutes les spécialités de Jacques Souchon sont délectables: les filets de perche au sauce mandement, la fondue de cerf lors de la chasse, les fondues maison, la bonne viande. Les frites sont toujours fait le même jour. Le cadre n'est pas prétentieux, en pleine campagne genevoise en face de la gare de satigny, mais la terrasse est grande et à l'ombre, l'accueil est toujours chaleureux; et en écoutant les conseils de Madame Souchon, on peut beaucoup apprendre sur les vins de la région.




Restaurateur Access

Not yet a member?
You had 244 visits on this page since the beginning of this month.

Post your menu, specials of the week, pictures and more on your page.

Obtenez votre Rapport Mensuel Gratuit

Informartion

Restaurateur Subscription




Feedback Form